KDO SMO


GSM : 031 684 964

Smo podjetje, ki deluje na področju hlajenja in klimatizacije že od leta 2004, v zadnjih letih pa smo svojo dejavnost razširili tudi na prezračevanje in ogrevanje s poudarkom na prodaji,montaži in servisiranju toplotnih črpalk, ker menimo, da je takšen način ogrevanja ključen pri prispevku k ohranjanju čistejšega okolja in varčevanju z energijo.

Vseskozi nas je vodilo zavedanje, da bomo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo konstantno sledili razvoju sistemov hlajenja in ogrevanja, še zlasti pa nenehnim izboljšavam in spremembam pri toplotnih črpalkah.

S trdim delom in izobraževanjem na področju naše dejavnosti, predvsem pa korektnim in doslednim odnosom do dela, strank in poslovnih partnerjev, smo dosegli, da se lahko danes povsem enakovredno postavimo ob bok večjim priznanim podjetjem iz naše branže.

Dejstvo, da nas odlikujeta hitra odzivnost, strokovnost in spoštovanje dogovorjenih rokov ter trženje najboljših znamk, pa le še priča o tem, da odločitve, da nas izberete za svojega partnerja, ne boste nikoli obžalovali.